MATERIJALI

UGRADNI SISTEMI I MATERIJALI

Vodeći računa da svi ugrađeni sistemi i materijali u zgradi budu najboljeg kvaliteta, pažljivo smo birali partnere sa kojima ćemo sarađivati sa idejom da našim stanarima pružimo još neku dodatnu vrijednost prilikom odabira njihovog novog doma. Upravo iz tog razloga u naše objekte su ugrađeni potpuno jedinstveni sistemi na tržištu Crne Gore i šire.

FASADNI SISTEMI

Kombinujući sistemska rješenja koja imaju dugogodišnje garancije i koristeći materijale poput cigle, keramike i rendera uz kontaktne i ventilisane površine, dobili smo jedinstvenu fasadu koja će obezbjediti sigurnost, zaštitu od vremenskih uticaja, dobru termoizolaciju i najvažnije osigurati udoban dom vama i vašoj porodici.

STOLARIJA

Inženjerski tim našeg partnera, firme VH-Montenegro za vas je izabrao najkvalitetnije i najoptimalnije rješenje fasadne aluminijum bravarije korišćenjem materijala premium sistem dobavljača Reynaers iz Belgije. Njihova unutrašnja stolarija je poznata po odličnom sistemu izolacije zvuka i apsolutnoj zaštiti i sigurnosti.

PARKET

Radi što veće udobnosti naših budućih stanara, odabrali smo vrhunski višeslojni hrastov parket, rađen tako da na najbolji način prikaže strukturu i različitost prirodnog drveta. Nanošenjem pet slojeva laka, izdržljivost gornjeg sloja parketa je višestruko povećana i garantuje mu duži vijek trajanja.

TERMOTEHNIKA

Po prvi put na tržištu Crne Gore, stanari našeg objekta Emerald gardena će imati priliku da u svojim stanovima imaju jedinstven sistem grijanja i hlađenja - Samsung Wind-Free™ multi split sistem za klimatizaciju.

KERAMIKA

Prilikom opremanja kupatila, vodili smo računa o tome da odaberemo vrhunsku keramiku i sanitarije, renomiranih proizvođača, koji će vam garantovati ne samo dug vijek trajanja već i apsolutni komfor. Italijanski kvalitet granitne keramike daje poseban pečat elegancije svakoj prostoriji u kojoj se koristi.

TOP