O NAMA

O NAMA

Kompanija VHM Development d.o.o. osmišljava i izvodi sistemska građevinska rješenja vrhunskog kvaliteta, nudeći svojim klijentima komfor, luksuz i funkcionalnost bez kompromisa.

ŠTA RADIMO

Od osmišljavanja koncepta projekta do same realizacije, vodeći računa o najsitnijim detaljima, kreiramo građevinske projekte budućnosti. U saradnji sa brojnim partnerima od povjerenja, upravljamo građevinskim i razvojim projektima, kroz stručni konsalting u svim fazama.

PROJEKTI

Emerald garden je prvi u nizu rezidencijalnih objekata kojim započinjemo potpuno drugačiji pristup budućnosti projektovanja i izvođenja stambeno-poslovnih objekata koji nude inovativan koncept savremenog življenja.

VIZIJA - MISIJA

VHM Development d.o.o. je proistekao iz zajedničke poslovne vizije firme VH-Montenegro, crnogorskog lidera u proizvodnji građevinske stolarije već dvije decenije na domaćim i inostranim projektima i Tehnounion, jedne od najpouzdanijih kompanija za inženjering i nabavku opreme renomiranih proizvođača u oblasti industrije, građevine i infrastrukture.   Ponosni smo na zajednički iskorak u oblasti projekt menadžmenta i izgradnje poslovno-stambenih objekata koji započinjemo implementacijom projekta Emerald garden. Podršku za uspješnu realizaciju pronalazimo u timu stručnjaka sa bogatim iskustvom u projektovanju, konsaltingu, izgradnji, prodaji nekretnina i marketingu, o čemu svjedoče brojni uspješno realizovani projekti iz njihovog portfolija, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Projektom Emerald garden, VHM Development d.o.o. teži da postane kompanija koja stvara uspješna i održiva građevinska rešenja i osigura lidersku poziciju u upravljanju specijalnim projektima u oblasti konsaltinga i razvoja.

GRADIMO ZAJEDNO

Za uspješno planiranje i realizaciju svakog projekta najvažniji elemenat su pojedinci i kompanije koje udruženo stoje iza njega. Upravo zato smo veoma pažljivo birali partnere sa kojima ćemo sarađivati na svim našim budućim projektima. Izborom najboljih brendova u svojoj klasi proizvoda, ugrađenih sistema i materijala kao i stručnog tima koji će pratiti svaki korak tokom realizacije svakog našeg projekta, zajedno gradimo povjerenje koje stvara novu vrijednost za naše klijente. Imena kompanija kao što su Bemax, Entext, VH-Montenegro, La Galleria, Tehnomax, Vitreum, Ening, Arhinet, Rigips, NLB banka i Builder Fox, samo su neke od njih koje svojim renomeom, izvedenim projektima i profesionalnošću stoje iz našeg prvog zajedničkog projekta – Emerald gardena. Ono što je zajednička misija svih onih koji su sastavni dio priče VHM Development kompanije jeste da u centru svega što radimo uvijek budu krajnji korisnici naših projekata - svi oni za koje stvaramo novi koncept luksuznog stanovanja.

TOP