PROJEKTI

Emerald mountain residence, Žabljak

Emerald mountain residence, Žabljak

Emerald mountain residence, Žabljak

Emerald mountain residence

Emerald Residence, novi projekat kompanije VHM Development, osmišljen je kao rental koncept u okviru kojeg se pouzdana i sigurna investicija susrijeće sa jedinstvenim doživljajem odmora u najživopisnijem krajoliku Crne Gore.

Uprkos turističkom potencijalu Žabljaka, standardna kupovina apartmana namijenjena rentiranju ne predstavlja nužno i garanciju da će smještajni kapaciteti biti popunjeni čak i u zenitu zimske i ljetnje sezone, dok, sa druge strane, rentiranje od vlasnika zahtijeva dodatna ulaganja novca i vremena koje nam svima nedostaje. U želji da kupcima nekretnina ponudimo rješenje koje donosi održiv i konstantan povraćaj investicije, osmislili smo Emerald Residence koncept i novi, drugačiji i održiviji pristup investiranju.

Kupovinom apartmana u okviru Emerald Residence kompleksa, ne postajete samo vlasnik još jedne vrijedne nekretnine. Postajete dio inovativne zajednice i nosilac posebno osmišljenih benefita koji se ogledaju u transparentnom i strateškom upravljanju rentiranjem od strane Emerald Residence tima, s mogućnošću brzog i sigurnog povraćaja investicije u periodu od 10 godina i, konačno, uživanju u Vašem apartmanu i svim luksuznim pratećim sadržajima 30 dana godišnje.

Emerald Residence predstavlja savršen koncept za sve koji razumiju i slijede viziju pouzdanog ulaganja i tradicije nezaboravnog odmora u prirodi.

Koncept je sačinjen od niza pratećih sadržaja, koji zadovoljavaju najviše kriterijume i standarde lokacije, a ogleda se u idealnoj mjeri apartmanskog i resort sistema poslovanja. Pored recepcije i službe za održavanje koje su dostupne 24 časa, 365 dana u godini, vlasnicima i gostima Emerald Residence rental koncepta na raspolaganju su Wellness & Spa centar, sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, fitness centar, restoran  i dječija igraonica. Takođe, Emerald Residence posjedovaće i skijašnicu kao i garažni sistem koji boravak na ovom mjestu čine jednostavnijim i ugodnijim u svakom dijelu godine.

Odluka da postanete vlasnik Emerald Residence apartmana mnogo je više od odabira rental koncepta nekretnine. Pred vama je modalitet investicije koji podrazumijeva siguran i brz povraćaj uloženih sredstava uz novo, redefinisano iskustvo uživanja u vlastitoj nekretnini, njenim bogatim sadržajima i autentičnom okruženju nacionalnog parka Durmitor.

Otvorite novo poglavlje nezaboravnih trenutaka odmora u prirodi i započnite kreiranje sigurne budućnosti za Vas i Vašu porodicu već danas. Postanite vlasnik rental apartmana uz minimalno učešće od 29.990 EUR*!

Emerald garden, Podgorica

Emerald garden

Njegovo samo ime - Emerald garden govori upravo o dragocjenom spoju prirode i životnog prostora kao novog imperativa savremenog stanovanja.

Inspirisani živopisnim pejzažem u boji smaragdnog toka rijeke Morače, kreirali smo viziju Vašeg novog doma, sigurnog mjesta neprikosnovene udobnosti i sofisticiranog luksuza koje život u velikom gradu boji iskonskom ljepotom prirode.

Emerald garden više je od stambenog objekta. Emerald garden je inovativni koncept života prožet beskompromisnom udobnošću i ljepotom rijeke čiji tok iscrtava elegantnu siluetu mjesta koje sa ponosom možete nazvati svojim domom.

Emerald garden. Zamisli rijeku. Zamisli dom.

Rezidencijalni kompleks, Pržno

Život na obali mora pruža jedinstven osjećaj kao da ste zauvijek na odmoru. A luksuz kojim će odisati naš novi kompleks će svakako biti korak dalje ka ostvarenju vašeg sna. Potpuna privatnost, neprikosnoveni komfor, dodatni benefiti za sve buduće stanare, samo su neki od razloga da budete među onima rijetkima koji će postati dio ove mediteranske oaze.

USKORO!

Rezidencijalni kompleks, Pržno

TOP